DoesburgDirect.nl beschikt sinds vandaag over een eigen discussiegroep op LinkedIn. Het nieuws- en informatieplatform voor en door Doesburgers wil middels de LinkedIn groep stakeholders van Doesburg nog meer de ruimte geven om samen tot nog betere inzichten en ideeën te komen.


LinkedIn is een sociaal netwerk gericht op met name vakmensen. In ons land zijn zo’n twee miljoen mensen actief op LinkedIn door met elkaar verbonden te zijn of door actief deel te nemen in discussiegroepen.


DoesburgDirect.nl is sinds zaterdag 7 mei middels een eigen discussiegroep aanwezig op LinkedIn. Doelstelling is om met de zogeheten stakeholders van Doesburg te praten over belangrijke thema’s die spelen in onze gemeente. Verder biedt het ruimte om ideeën uit te wisselen, elkaar tips te geven en zogeheten samengebalde intelligentie te creëren.


Iedereen kan member worden van LinkedIn Group DoesburgDirect.nl. Als member is het niet alleen mogelijk om te reageren. Ook is het mogelijk om zelf discussies te starten, iets dat wordt toegejuicht door de hoofdredactie van DoesburgDirect.nl die als groupmanager optreedt.


Dezelfde groupmanager heeft tevens de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren wanneer er oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van de groep, bijvoorbeeld door opzichtig reclamepostings in de discussiegroep. Voor promotionele meldingen biedt het onderdeel ‘promotions’ uitkomst. Verder is er ruimte om vacatures te melden onder het kopje ‘jobs’.


Het starten van een eigen groep op LinkedIn past in de ‘multichannel gedachte’ van DoesburgDirect.nl om het internet optimaal te benutten om relevante content te leveren aan de inwoners van Doesburg. Voor inwoners van Doesburg betekent de groep een extra mogelijkheid om nog meer hun eigen ideeën te ventileren. Alles met als doel om Doesburg verder te ontwikkelen.