Elke zaterdag antiekmarkt bij Antiek de Spinde in Zandbergstraat

Antiek de Spinde gaat vanaf zaterdag 1 april (geen grap) elke zaterdag een antiek- en brocantemarkt houden op het pleintje aan de Zandbergstraat. De zaterdagse markt vindt tot eind september plaats.

 Het gaat om een kleine markt van 5 tot 8 meter. Het is geen rommelmarkt, maar er is antiek en brocante, zo laten Theo en Annelies Zwoferink van Antiek de Spinde weten.

 De markt is geschikt voor jong en oud, zeg maar iedereen die houdt om te snuffelen en vondsten te doen op markten. De zaterdagmarkt begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Zaterdag 1 april is de eerste editie en eind september vindt de markt voor de laatste keer plaats.

 Antiek de Spinde is gevestigd in de Zandbergstraat 36. De markt vindt plaats op het pleintje naast Fysio Kort, waar vroeger de bibliotheek was gevestigd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑