Delikasa in Doesburg heeft sinds kort wijnen van Dream Line opgenomen in het assortiment. Het gaat hierbij om zacht mousserende Spaanse wijnen met 8 procent alcohol of geheel zonder alcohol. 

‘De hele maand maart zijn we bijna iedere zondag en maandag op beursbezoek geweest in het land’, zo eigenaresse Marja Aarts van Delikasa weten. Het gevolg is onder andere het opnemen van Dream Line in het assortiment van de delicatessenwinkel in de Kerkstraat.

Aarts: ‘Als je de fles terugkoelt naar 4 a 5 graden en hem dan flink schudt, lijkt het net of je parelmoer in je glas krijgt. Hoe gaaf is dat bij een feestje, om iemand cadeau te doen of gewoon lekker thuis op het terras genieten van iets speciaals’.

De smaken van Dream Line die nu verkrijgbaar zijn in de winkel zijn tropisch fruit, citrus, appel en zwarte bes (alcoholvrije variant). Het is een fris zoete wijn met een heel klein bittertje op het laatst. Door de alcohol vrije variant kunnen ook kinderen gezellig meedoen.

Binnenkort verwacht Aarts dat er ook rosé verkrijgbaar is van Dream Line.

 


Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.