Etos Doesburg heeft meerdere cadeaupakketten afgeleverd bij zorginstellingen in Doesburg. Dit als gevolg van een actie waarbij klanten en winkel cadeaus hebben gedoneerd voor zorgmedewerkers.

De afgelopen tijd konden klanten bij acties zoals bijvoorbeeld ‘2 halen, 1 betalen’, een product doneren. Het ging hierbij veelal om doucheproducten. Etos zelf heeft ook producten gedoneerd, die vervolgens in sierlijke tasjes werden gedaan.

De cadeaupakketten zijn afgeleverd bij medewerkers van De Hessengracht en de palliatieve zorg in Doesburg. ‘Mooi wat iets kleins kan doen’, laat Etos-eigenaar Saskia Wiegand weten.

‘Om elke zorgmedewerker van genoemde instanties een gelijkwaardig pakket te laten krijgen, hebben wij als winkel ook gedoneerd. Dit in de vorm van veel handcrèmes. Alle pakketjes zijn verpakt in leuke tasjes’, aldus Wiegand.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg