Etos Doesburg hoort bij beste van Nederland

De Etos in Doesburg staat in de landelijke top-20 van beste Etos winkels van Nederland. In een fraaie limousine werd het Doesburgse topteam naar de feestelijke bekendmaking van de wedstrijd Beste Etos van Nederland vervoerd.


Ruim een half jaar lang zijn alle ruim vijfhonderd Etos winkels in Nederland bezocht door zogeheten mysterieshoppers. De winkels zijn daarbij beoordeeld op klantvriendelijkheid en netheid van de winkel.


De Etos in Doesburg drong door tot de finale, waarbij twintig zaken waren geselecteerd. Bij een groots finalefeest in Hilversum kwam de Doesburgse equipe niet op het podium. ‘Naast een top-3 is er geen verdere ranking, dus eigenlijk staat iedereen op een gedeelde vierde plek. Bij de beste twintig van ruim vijfhonderd horen, vonden wij al een groot feest. Daarom had ik een limo gehuurd voor mijn team’, aldus Saskia Wiegand-Spijker van Etos Doesburg.


Volgens Wiegand-Spijker is zo’n wedstrijd belangrijk voor Etos Doesburg. ‘De uitslag geeft ons een goed gevoel, omdat we elke dag bezig zijn de klant een goed gevoel te geven. Ook waren de reacties van de klanten op de nominatie erg leuk. Het was het gesprek de afgelopen twee weken’.

1 reactie

  1. robert duis

    Van Harte!

    Verbaasd mij geenszins deze “Vierde Plek”.

    Kan mij eerlijk gezegd niet voorstellen dat er nog drie ETOS bedrijven te vinden zijn …………
    ……… die nog hoger scoren dan de ETOS – DOESBURG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑