Onder de titel Sensitive Songs brengt Eva van den Bosch op vrijdag 31 maart om 20.00 uur met haar friends een programma van Nederlandse, Engelse, Franse en Poolse luisterliedjes, afgewisseld met instrumentale muziek van de Amerikaanse gitarist Pat Metheny. Speciale gast daarbij is Gerard Alderliefste, met wie Van den Bosch enkele duetten zingt.

Van den Bosch’ voorstelling Zielehuid werd eerder genomineerd voor de Delft Fringe publieksprijs 2014. Daarvoor speelde zij de voorstelling Ik beloof het morgen, die een vervolg kreeg in de voorstelling Woest….eindig, haar afstudeervoorstelling aan het ArtEZ Conservatorium te Arnhem in 2013.

Beide voorstellingen speelden de afgelopen seizoenen in het theater en op locatie. Naast het spelen en maken van solovoorstellingen is Van den Bosch ook op andere terreinen actief. Zo zong ze het vroege werk van de gelauwerde Roemeense componist Cornel Taranu.

Dit concert, dat onderdeel was van de serie ‘Young professionals in Music’ vormde een eerbetoon aan Taranu, die hiervoor afreisde naar Amsterdam. De liederen, gezongen in het Roemeens, werden begeleid door pianiste en initiatiefneemster Ana Stamp.

Een toegangskaart voor het optreden kost 10 euro en is te boeken via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.