In de Martinikerk in Doesburg is van 14 juni tot 6 augustus 2017 de expositie: “Shaken, not stirred”. Deze expositie maakt deel uit van het activiteitenprogramma van de IJsselbiennale 2017.

Een van de initiatiefnemers van deze expositie is Cees Duindam, werkzaam voor de gemeente Doesburg en daarnaast actief hobbyfotograaf.

De foto’s van Duindam geven een beeld van de bewoners langs de IJssel. Op eigentijdse wijze wordt een beeld gegeven van de rivierbewoners die te maken hebben met de grilligheid van de rivier. Met een knipoog naar het verleden en de blik gericht naar het heden.

De andere exposanten zijn Wilma Wilbrink en Rien Renema. Wilbrink maakt schrobputdekseltjes van zelf geworven en handgezuiverde klei. Renema verft landschappen met de IJssel in de hoofdrol.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.