Op vrijdag 17 november om 20.00 uur doet opnieuw een deelnemer aan De Beste Singer Songwriter van Nederland Doesburg aan. Dit keer is dat gitarist en zanger Fabian Schrama, die op zijn Spittin Blues Tour behalve veel eigen werk ook een muzikale ode brengt aan zijn helden, grootheden als Mississippi John Hurt, R.L. Burnside en Muddy Waters.

In de muziek van Fabian Schrama is de invloed van Americana niet te missen. Toch liggen zijn muzikale roots vooral in de blues. De muziekstijl van Schrama is niet gemakkellijk in één woord samen te vatten, of zoals MusicMaker schreef: ‘“Fabian schakelt soepel tussen hip-hop en blues”. De kwaliteit van deze veelzijdige muzikant met Spaanse roots is hoe dan ook onmiskenbaar.

Dat bleek al tijdens zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland, een optreden in De Wereld Draait Door en het voorprogramma van onder andere Eric Bibb. Zijn laatste single ‘Lies’ is regelmatig te horen op o.a. NPO Radio 2 en werd onlangs verkozen tot Grutte’s Choice op Arrow.

Een toegangskaart om dit optreden bij te wonen kost 10 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.