Een bezorgservice en cateringbedrijf voor Surinaamse en Indiase specialiteiten. Dat is Faya Foroe, een nieuwe zaak die zich vestigt in de Meipoortstraat in Doesburg.

Vanaf 15 augustus is Faya Foroe geopend. Faya Foroe betekent hete kip in het Surinaams. De zaak wordt gerund door de Doesburgse broers Azaad en Roestam Alihoesen.

De zaak is gevestigd in de Meipoortstraat 29, het pand waar sinds enige tijd lingeriezaak Le Cherie is gevestigd. Faya Foroe heeft plaats genomen achter in de zaak waar de keuken staat.

Op woensdag, donderdag en vrijdag worden bij Faya Foroe van 16.00 tot 21.00 uur bestellingen opgenomen en bezorgd; op zaterdag en zondag is dat van 14.00 tot 21.00 uur. De bezorgers van Faya Foroe brengen jouw bestelling snel bij je thuis in Doesburg, Angerlo en Drempt.

De Doesburgse broers Azaad en Roestam Alihoesen zijn liefhebbers van lekker eten. De broers weten niet beter of moeder Olga Alihoesen zet haar jongens dagelijks de ene Surinaamse lekkernij na de andere voor, altijd klaargemaakt volgens authentieke familierecepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven.

Omdat Azaad en Roestam apetrots zijn op de culinaire kwaliteiten van hun moeder bestond al langer het idee om de rest van Doesburg te laten meegenieten van al die heerlijkheden. Dat idee wordt nu werkelijkheid.

Vanuit hun professionele keuken in de Meipoortstraat koken moeder Olga en haar zoons vanaf morgen de sterren van de hemel. Op de bezorgkaart zien we onder andere snacks als samosa, ghoegerie en pakora. Verder onder andere broodjes kippendij, roti- en rijstgerechten, en nasi of bami. Ook levert Faya Forou frisdranken.

Bestellen kan door te bellen of appen met 06-26848400, of door te mailen met info@fayaforoe.nl. In augustus is er een openingsactie. Wie voor minimaal 10 euro bestelt, krijgt een pot chutney of 1 portie hapjes gratis. Bestellingen in Doesburg worden gratis bezorgd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.