De tweede buitenfilm van dit zomerseizoen wordt op 25 augustus getoond in de tuin van het Arsenaal in Doesburg. Het gaat om de film ‘The Idol’, die bij het ingaan van de duisternis rond 21.30 uur van start gaat.

Filmhuis Doesburg houdt deze zomer twee buitenfilms in de stad. De eerste was op 12 augustus op de trappen bij Stadshotel Doesburg. De tweede is op vrijdag 25 augustus in de tuin van het Arsenaal.

Bezoekers kunnen zelf een eigen kussentje of stoeltje meenemen en plaatsnemen in de tuin van het Arsenaal. Voor, in de pauze en na de film is er ruimte om een drankje te bestellen in het Arsenaal.

‘The Idol’ gaat over de muzikale jongen Mohammed Assaf die opgroeit in de Gazastrook en zichzelf het onmogelijke doel oplegt om de grens van Egypte over te steken om deel te nemen aan Arab Idols.

De film wordt omschreven als een mix van rauw realisme en sprookjesachtig optimisme.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.