Filmhit Buurman en Buurman in Het Arsenaal in Doesburg

De bekende kinderfilm Buurman en Buurman draait zaterdag 11 november in kinderfilmhuis ‘De Teil’ in Het Arsenaal in Doesburg. De film begint om 14.00 uur.

Aan de lopende band bedenken twee klunzige, maar altijd positieve buurmannen nieuwe klusideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken.

Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige geklus is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op

De Nederlands gesproken poppenanimatiefilm met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen duurt een klein uur. Entree bedraagt 3,50 euro. Dat is inclusief iets lekkers na afloop.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑