6Sense, een enthousiast, gedreven, professioneel, veelzijdig en vooral gloednieuw Nederlandse fluitsextet treedt op zaterdag 3 december om 20.00 uur op in Gasthuiskerk Doesburg.

De jonge en talentvolle fluitistes Rieneke Brink, Emeline Dessei, Rozemarijn van Egeren, Linda Speulman, Marjolein Vermeeren en Marije Weenink van 6Sense combineren hun unieke karakters en artistieke kwaliteiten.

Dit gedreven en veelzijdige zestal vormt een dynamisch muzikaal ensemble met een groot contrast aan repertoire. 6Sense speelt originele composities en eigen arrangementen uit alle stijlperiodes en op alle instrumenten in de fluitfamilie.

Het optreden op 3 december begint om 20.00 uur. Een toegangskaart kost 13 euro en is te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.