Zondag 19 augustus verandert de historische binnenstad van Doesburg weer in een grote, sfeervolle fotomarkt waarbij de nadruk ligt op historische fotoapparatuur. Dit jaar is de 24e editie van de openluchtmarkt.

Duizenden liefhebbers van veelal oude camera’s en accessoires kunnen op zondag 19 augustus hun hart weer ophalen in de Doesburgse binnenstad. Er zijn dit jaar meer dan 115 kramen met verkooplieden uit binnen- en buitenland.

De openlucht Fotografica Markt op zondag 19 augustus begint om 09.00 uur een duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

De kramen staan opgesteld in de Meipoorstraat, Zandbergstraat, een klein deel van de Ooipoortstraat, Kerkstraat en de Markt rond de kerk.

Op 19 augustus is het overigens ook de Dag van de Fotografie, die internationaal aandacht krijgt. Het internationale karakter is ook aanwezig in Doesburg door marktkooplieden uit onder andere Duitsland. Initiatiefnemer van Fotografica Markt is de bekende Doesburgse fotograaf Roel Fokken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.