Game Event bij Only for Men Doesburg begin december

Only for Men houdt zaterdag 2 en zondag 3 december het Game Event in en rond de winkel in Doesburg. Only for Men Doesburg wordt dan een heel weekend omgetoverd tot een ware gamehal.

Bij Only for Men draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar ook om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast de winkel haar klanten met bijzondere Only for Men evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven.

Bij het Game Event op zaterdag 2 en zondag 3 december kan iedere man zijn jongenshart ophalen. Only for Men Doesburg wordt een heel weekend omgetoverd tot een ware gamehal.

Hier kun je je uitleven op diverse authentieke spellen als Airhockey, op de Arcadekast, een potje pacmannen, Tetris of flipperkasten. Daarnaast zijn er ook nieuwe games te bespelen, waaronder een Virtual Reality game.

De Mensperience Store in Doesburg hanteert zoals ze dat noemen mannelijke openingstijden met vier koopavonden per week en is iedere zondag open. Op zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑