Gasthuiskerk Doesburg doet mee aan de derde editie van de verkiezing Meest Gastvrije Theater. De eventlocatie kan daarbij de hulp van Doesburgers gebruiken door online te stemmen.

De ANWB heeft aan de hand van een onderzoek onder zijn leden een aantal criteria opgesteld waaraan een gastvrij theater moet voldoen.

Deze criteria zijn: aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het theater, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort en zicht op het podium. Theaters worden hierop beoordeeld.

Het theater met de beste beoordeling wint de titel Meest Gastvrije Theater. Alle theaters in Nederland kunnen aan de theaterverkiezing meedoen.

Er zijn prijzen in vier categorieën: grote stad, grote gemeente, middelgrote gemeente en kleine gemeente. Er kan worden gestemd van 8 mei tot en met 15 juli. Fans van Gasthuiskerk Doesburg kunnen stemmen via een speciale link [hier klikken].

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.