Hans Keuper van Boh Foi Toch en voormalig bandlid van Normaal, Ferdie Jolij, komen naar Doesburg. Op vrijdag 25 mei om 20.00 uur staan de muziek, de ‘ampatte’ verhalen en de verrassende vertelsels van Hans Keuper en Ferdi Jolij centraal in een avond vol origineel Achterhoekse muziektheater.

Ze kennen elkaar al jaren, schreven samen muziek en traden samen op in verschillende bands. In hun eigen muziektheaterprogramma koppelen Jolij en Keuper gitaarspel en de klank van de trekharmonica aan teksten in het Neder-Saksisch.

Er zullen maar weinig Achterhoekers zijn die de mannen níet kennen. Keuper en Jolij hebben een lange loopbaan achter de rug, in bands als Boh Foi Toch en Normaal, in diverse samenstellingen.

De geschiedenis van deze beide beroemde Achterhoekse bands loopt op allerlei momenten door elkaar heen en kruist in de loop van de jaren ook vaak het pad van Keuper en Jolij.

Het optreden op 25 mei begint om 20.00 uur. Toegangskaarten van 15 euro per stuk zijn te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.