Kunstburg is uitgeroepen tot ondernemer van de maand april en komt daarmee in aanmerking voor de prijs ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’. Aanleiding voor de maandprijs is de verhuizing van de vakwinkel.

Kunstburg groeit al jarenlang gestaagd. Afgelopen maand werd dit onderstreept met een verhuizing binnen de Doesburgse binnenstad naar een groter pand in de Kerkstraat. Hierdoor biedt de winkel een nog groter assortiment op het gebied van kunstenaarsbenodigdheden zoals teken- en schildermaterialen.

Voor de organisatie van de nieuwe wedstrijd ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ aanleiding om Kunstburg uit te roepen tot maandwinnaar. Aan het eind van het jaar buigt een jury zich over alle maandwinnaars en wordt hieruit een overall winnaar gekozen, die zich ondernemer van het jaar mag noemen.

De organisatie van de nieuwe wedstrijd is in handen van Ondernemershuis Hanzegilde en DoesburgDirect.nl. Om in aanmerking te komen voor de maandwinnaar moet de ondernemer of onderneming een spraakmakend feit in die maand hebben. In april was dat dus de verhuizing van Kunstburg naar een groter pand.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.