Gasthuiskerk Musical Sing Along op 19 mei

Na de geslaagde Songfestival Sing Along van vorig jaar dagen Peter van de Broeke en Sander Spaan hun publiek op zaterdag 19 mei om 20.00 uur opnieuw uit voor Doesburgse Sing Along.

Kom naar de Gasthuiskerk en zing mee met musicalhits als Do Re Mi uit de Sound of Music, Dancing Queen uit Mamma Mia of een van de vele prachtige nummers uit Ja zuster Nee zuster. Mis het niet!

Tijdens deze Gasthuiskerk Sing Along passeert menig Guilty Pleasure-deuntje de revue. Want geef het maar gewoon toe: ook al vind je het officieel niets, stiekem kun je het niet laten oom met al die grote musicalhits mee te neuriën.

Stel je voor: jij zit in het publiek. Op het podium wordt een geweldig nummer gezongen. Je tikt met je vingers de maat van het lied mee; je keel kriebelt; oh kon je maar luidkeels meezingen… Dat kan, tijdens de Gasthuiskerk Musical Sing Along.

Toegangskaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te bestellen via www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑