Zaterdag 18 oktober wordt er bij Xycleservice in Doesburg een gebruikte fietsenmarkt gehouden. De fietsenmarkt begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur in de winkel van Xycleservice aan de Leigraafseweg 33 in Doesburg.

 

‘Sinds de crisis is de vraag naar gebruikte fietsen ontzettend toegenomen en is het dan ook zeer de moeite waard om eens te komen kijken of er tijdens deze markt, waar u keuze heeft uit een groot assortiment fietsen in alle soorten en maten, iets voor u bij zit. Van kinderfiets tot elektrische fiets, met garantie voor de beste prijs of zo mee voor de laagste prijs’, aldus Camiel Banda, eigenaar van Xycleservice.

 

Ook kunnen bezoekers tijdens deze dag met een fikse korting onderdelen en accessoires aanschaffen om de fiets weer op te knappen en een tweede leven te geven. Banda: ‘Tegenwoordig kunt u uw gebruikte fiets ook verzekeren tegen schade en of diefstal, dit al vanaf een paar tientjes per jaar’.

 

Xycleservice trakteert de bezoekers deze dag op een broodje hotdog, exclusief geserveerd uit een mooie authentieke HotRod minibus.