Sportclub Doesburg is er niet in geslaagd de koppositie te pakken in 5E. De Doesburgse voetballers verloren in het uitduel tegen laagvlieger Carvium met 1-0. Bij winst zou Doesburg de koppositie hebben gepakt.

 

Een flinke domper, zo kan worden opgemaakt uit het Twitterbericht van Appie van der Beek. De grensrechter sprak van het laten liggen van dure punten en voegde er aan toe: ‘als je iets wil bereiken, zal elk individu de lat voor hemzelf hoger moeten leggen’.

 

Door de nederlaag in Herwen tegen Carvium staat Sportclub Doesburg nu vijfde in 16 punten uit 8 duels. Zeddam en Worth Rheden hebben een punt meer, en Rijnland twee punten meer. Koploper is VVL uit Lengel met 19 punten uit 9 wedstrijden.

 

De eerst volgende wedstrijd van Sportclub Doesburg is 1 december. Dan speelt de ploeg van trainer Rob Jansen thuis tegen Zeddam. De week erop wordt ook thuis gespeeld, dan tegen NVC. Op 15 december staat de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop op het programma. Dan treden de Doesburgse voetballers in Lengel aan tegen de huidige koploper VVL.

Sportclub Doesburg

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Joost de Wolf/JdW Fotografie