Geereking: ‘Only for Men dit jaar niet meer in loods’

Only for Men komt op z’n vroegst in februari 2013 in de exercitieloods in Doesburg. De kledingketen heeft ongeveer een half jaar nodig om de voorraad geleverd te krijgen en om de loods in te richten. Volgens pandeigenaar Herman Geereking wordt het op z’n vroegst 1 februari wanneer Only for Men Doesburg gaat aandoen.


Overigens is nog niet gelijk duidelijk of Only for Men überhaupt wel naar Doesburg komt. Afgelopen vrijdag liep de bezwaartermijn af en ergens deze week hoopt Geereking van de rechtbank te vernemen of er bezwaren zijn ingediend tegen de komst van de winkelketen naar Doesburg.


Verder speelt de start van het modeseizoen een belangrijke rol bij de komst van Only for Men. ‘Het modeseizoen begint voor Only for Men altijd op 1 september of 1 februari. Only for Men wil elk jaar twee zaken openen. Ze hebben ongeveer een half jaar voorbereiding nodig. De meeste tijd zit in het bestellen en het op peil krijgen van de voorraden. Verder wordt er een creatief persoon ingeschakeld, die de ruimte moet omtoveren tot een belevingswereld’, aldus Geereking, die voor de zomervakantie van de gemeente Doesburg akkoord kreeg op de ingediende vergunning.


Het is onduidelijk of Only for Men al openingen in Nederland gepland heeft staat voor 2013. Maar als dit wel het geval is, dan kan het volgens Geereking maar zo zijn dat er geen ruimte is voor Doesburg. ‘Al zijn ze erg gecharmeerd van dit pand hoor. Maar eerst maar eens deze week afwachten. Een ding heb ik geleerd de afgelopen tijd en dat is dat het zo maar weer anders kan zijn. Als er bezwaren zijn ingediend, dan moeten we eerst daar weer mee aan de slag. En dat kost tijd. En of Only for Men die tijd heeft, weet ik niet’.

1 reactie

  1. robert duis

    Weinig “Action” bij “Only for Men!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑