Gelre Advocaten heeft zich gevestigd aan de Meipoortstraat 49 in Doesburg. Het kantoor biedt specialistische juridische dienstverlening aan op het gebied van Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Onderwijsrecht en Contractenrecht. Ook voor subsidiezaken en bijstand voor slachtoffers van misdrijven kunt u bij Gelre Advocaten terecht.

Martine Meijer en Remy Janischka zijn de mensen achter Gelre Advocaten. Zij hebben één missie: tevreden klanten. Dat doen zij door de dienstverlening simpel te houden; een goede en gedegen oplossing voor een juridisch probleem tegen een aantrekkelijk tarief, zo laten ze in een persschrijven weten.

Martine en Remy zijn gespecialiseerd op de vakgebieden waarin zij werkzaam zijn en hebben vele jaren ervaring. Zodoende kunnen zij bij een (ingewikkeld) juridisch probleem snel tot de kern doordringen en van daaruit naar een oplossing werken.

Daarnaast is hun kantoor volledig geautomatiseerd zodat er geen overheadkosten worden gemaakt en besparen zij daarop flink in de vaste lasten, dat uiteindelijk in een significant lager uurtarief resulteert.

Gelre Advocaten is tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Op woensdag van 15.00 tot 17.00 uur is er een gratis juridisch spreekuur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.