Xycleservice Doesburg houdt op zondag 27 september weer de Xycleservice Mosterdtocht. De Xycleservice Mosterdtocht is een gezinsfietstocht over een afstand van ongeveer 30 kilometer door de nabije omgeving van Doesburg, met onderweg leuke paden, bezienswaardigheden en uitzichten.

 

Tijdens de Mosterdtocht kunnen deelnemers onderweg genieten van een mooie omgeving waarbij u onderweg een bezoek kunt brengen aan boerderij De Steenoven in Hummelo, de winnaar van de Publieksprijs Agrarisch Ondernemer 2015. Op de boerderij/ijsmakerij kunt u middels een “inkijk” het gehele proces aanschouwen en kunt u de strijdt aangaan in de ijsproefwedstrijd en maakt u kans op een leuke attentie.

 

Onderweg passeren deelnemers diverse rustpunten voor een natje en een droogje, ook het bezoeken van diverse galerieën behoren tot de mogelijkheden.

Ook dit jaar is de finish weer bij Partycentrum “De IJsselhoeve” en wordt u een gratis kopje koffie/thee aangeboden met iets lekkers en is er voor de kinderen een bekertje ranja en krijgen zij gratis toegang tot het Binkie’s speelparadijs.

‘Kortom, voldoende te beleven tijdens deze editie van de Mosterdtocht’, aldus Camiel Banda, eigenaar van Xycleservice en initiatiefnemer van de gezinsfietstocht.

 

Voor de kinderen is het mogelijk om onderweg de route in te korten en voor de kilometervreters is er nog een extra lusje uitgezet.

 

Deelnemers aan de Xycleservice Mosterdtocht kunnen op 27 september tussen 11.00 en 13.00 uur starten en de finish is mogelijk tot 17.00 uur. Het startpunt is bij Xycleservice, Leigraafseweg 33F op het industrieterrein op de Beinum in Doesburg. De route wordt door middel van pijlen aangegeven en voor eventuele pech onderweg zijn er servicewagens beschikbaar.

 

Deelname aan de fietstocht is gratis en geheel op eigen risico. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk, maar wel gewenst. Opgeven kan telefonisch via 0313-412727, in de winkel of via e-mailadres info@xycleservice.nl.