AdvertorialZaterdag 8 mei is het Glasvezel Informatiepunt in Doesburg officieel geopend door Birgit van Veldhuizen, wethouder gemeente Doesburg en Piet Grootenboer, directeur DELTA Fiber Netwerk.

Dinsdag 4 mei werd het startsein gegeven voor de glasvezelcampagne in Doesburg. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 15 juli 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Doesburg.

Als de 25% aanmeldingen wordt behaald, is DELTA Fiber Netwerk voornemens bij alle woningen een glasvezelaansluiting in huis te plaatsen. Heel Doesburg is dan klaar voor de toekomst met glasvezel.

Vanaf nu is het Glasvezel Informatiepunt aan de Meipoortstraat 48A geopend. Wil jij graag advies over glasvezel en alle zaken die daarbij horen? Of vind je het fijn als er iemand meekijkt welk abonnement het beste bij je past? Onze adviseurs staan voor je klaar! Je kunt direct een afspraak maken via het telefoonnummer: 06 38 61 28 95 of via de afspraak button op gavoorglasvezel.nl. Ook kun je binnen lopen zonder afspraak.

Uiteraard houden wij rekening met de RIVM richtlijnen.

De openingstijden zijn:
Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur