Grand Café Duo opent 3 december de deuren

Grand Café Duo aan de Markt 13 in Doesburg opent zaterdag 3 december haar deuren. Om 14.00 uur zal burgemeester Loes van der Meijs het horecabedrijf van Debby Plas en Frank Geereking officieel openen.

Debby en Frank hebben het voormalig Elvis-café een totale metamorfose laten ondergaan. Kosten nog moeite zijn gespaard om voor Doesburg een Grand Café met industriële uitstraling neer te zetten.

Het motto van Debby en Frank is: Genieten van het goede leven in ongedwongen sfeer.

Dat wordt duidelijk als je de uitgebreide lunch-, borrel- en menukaarten bekijkt. Vlees, vis, vegetarisch, salades, pasta’s en spareribs, het is er allemaal. Een uitgebreide drankenkaart met negen bieren op tap en acht op fles, uitgebreid gedistilleerd, maar ook alcoholvrije drankjes.

De keuken wordt bestiert door Niek Vunderink, Floris Evers en Patrick Hermsen, twee van hen kookten jarenlang voor De Peerdestal in Ellecom.

Vanaf zaterdag 3 december is Grand Cafe Duo 7 dagen per week geopend van 10.00 tot middernacht.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑