Kosmetik-Studio Birgit Kruger uit Doesburg houdt op 24 maart vanaf 19.30 uur een huidscandag in Gasthuis Du Soleil in Doesburg. Aanwezigen tijdens de informatieavond komen in aanmerking voor een gratis huidscan. De actie staat in het teken van veranderingen die bij Kosmetik-Studio Birgit Kruger op stapel staan.

 

Schoonheidssalon Kosmetik-Studio Birgit Kruger uit Doesburg gaat haar activiteiten per medio april uitbreiden. ‘We gaan verder onder een andere naam en krijgen we een nieuwe website met webshop. We gaan ons specialiseren in huidverzorging, huidverbetering, anti-aging en afslanken’, aldus Fred Rengelink namens eigenaresse Birgit Kruger.

 

Kruger heeft de afgelopen maanden zich steeds verder gespecialiseerd in huidproblemen en anti-aging. De nadruk zal niet alleen bij de vrouwen liggen. Ze heeft zich ook gespecialiseerd in het behandelen van mannen. Medio april is zij dan ook zover dat zij zich huidspecialist kan gaan noemen.

 

Rengelink: ‘Dat is uniek voor Doesburg. Mede ook omdat de webshop is voorzien van innovatieve producten die een natuurlijke huidverbetering, huidverzorging ondersteunen. Deze combinatie is niet alleen uniek voor Doesburg maar ook voor de regio’.

 

De avond op 24 maart begint om 19.30 uur en vindt plaats bij Gasthuis Du Soleil in de Gasthuisstraat 8 in Doesburg. Omwille van de tijd kunnen de eerste 12 inschrijvingen nog dezelfde avond een gratis huidscan laten maken. Anderen worden verzocht op een later nog nader te bepalen tijdstip terug te komen.

 

Verder worden er tijdens deze avond twee bijzondere huidverbeteringsbehandelingen verloot. ‘Onder alle aanwezigen verloten wij bovendien twee MicroSkinPolish behandelingen ter waarde van 98 euro per behandeling; 1 voor de vrouw en 1 voor de man. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer aan de informatieavond een goodybag’, aldus Rengelink.

 

Belangstellenden kunnen reserveren via het e-mailadres studiobirgit@live.nl. Telefonisch aanmelden kan via 0313-476372.