Groot dak over Pleinfeest bij Doesburg Binnenste Buiten

Het marktplein in Doesburg waar drie avonden lang het Pleinfeest van Alfun en Rotra wordt gehouden, is vanwege de weersverwachtingen dit jaar overkapt. Daarmee zijn bezoekers er zeker van dat ze niet nat worden.

Het weer is momenteel niet al te best in Gelderland en dat zorgt voor best wel wat kopbrekers bij de organisatie van Doesburg Binnenste Buiten.

Om geen risico te lopen met tegenvallende bezoekers heeft Aloys Seegers, die samen met Rotra het initiatief neemt om het Pleinfeest te organiseren, het marktplein overkapt.

Daarmee staan bezoekers droog wanneer ze donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond naar artiesten komen luisteren. Zo staat donderdagavond vanaf 19.30 uur Q Music Foute Party op het programma. Een dag later is het beurt aan de dj’s Vato Gonzalez en MC Tjen. En zaterdagavond treedt Maan, bekend van The Voice of Holland, op in Doesburg.

Het pleinfeest is gratis te bezoeken.

Doesburg Binnenste Buiten is van woensdag 12 juli tot en met zaterdag 15 juli in de binnenstad in Doesburg. Het is al jaren het grootste en best bezochte evenement van Doesburg. Dit jaar vindt de 50ste editie plaats.

Bekijk hier het complete programma.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑