Hans van ’t Hul per direct weg bij waterpoloteam DWV

Hans van ’t Hul is per direct weg als trainer van het eerste herenwaterpoloteam van DWV Doesburg. Het plotselinge vertrek van Van ’t Hul is bij DWV ingeslagen als een bom. Van ’t Hul wil niet kwijt waarom hij is opgestapt. DWV-voorzitter André Vreman meldt dat het verwachtingspatroon tussen Van ’t Hul en de spelersgroep sterk uiteen liepen. Van ’t Hul was slechts twee maanden actief voor DWV.


‘Deze mededeling kwam voor de herenselectie en voor ons als bestuur geheel onverwachts en is natuurlijk ingeslagen als een bom’, aldus André Vreman als voorzitter van DWV. ‘Denk je net alles weer in het gareel te hebben, gebeurd je dit.’


Vreman vervolgt: ‘Over de oorzaak wil hij niet veel kwijt, het heeft weinig zin te gaan zwarte pieten en over de schuldvraag te gaan discussiëren, daar zit niemand op te wachten. Laat ik het houden op dat “de matching tussen het verwachtings-patroon van ’t Hul en de spelersgroep sterk uiteen liepen met alle facetten die daar dan bij horen’.


In dit soort situaties zijn er volgens Vreman alleen maar verliezers. ‘Het is niet goed voor DWV en niet goed voor het moraal van de mannen zo aan het begin van de competitie. Maar ze gaan niet bij pakken neerzitten, in een gesprek hebben ze al aangeven door te gaan op de ingeslagen weg. Ze hebben immers vorig seizoen ook met dit bijltje gehakt. Wij als bestuur van DWV zullen hun hierin waar nodig ondersteunen.’


Zonder Van ’t Hul ging de competitiewedstrijd zondagavond in Weert met 13-9 verloren. DWV staat na drie duels met 0 punten onderaan in de derde klasse D.

1 reactie

  1. tom kets

    Jammer dat Hans van ’t Hul al na drie duels de handdoek in de ring heeft geworpen. Maar DWV heeft al vaker tegenslagen overwonnen en zal weer sterker uit de strijd komen.
    En neem een voorbeeld aan heren 3.Drie gespeeld negen punten en bovenaan.
    Met dank onder meer aan de familie Kleine.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑