Op zaterdag 20 mei tussen 10.00 en 17.00 uur houdt Stein Culturele Evenementen alweer voor de zevende keer de Hanze Boeken- en Kunstmarkt in het centrum van de Hanzestad Doesburg.

Dit jaar is er weer gekozen voor de Roggestraat en de Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat als locatie. Deze sfeervolle locatie met zijn historische panden en gezellige terrassen is het perfecte decor voor de markt.

Er zijn ruim veertig stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen.

De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod. Er wordt geen entree geheven voor de markt. Op 20 mei wordt ook in het centrum van Doesburg de Mosterd & Food dag georganiseerd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.