De opdracht voor het opknappen van de Verhuellweg in Doesburg is aan Dura Vermeer uit Den Bosch verleend. Dit heeft het college van B en W van Doesburg besloten.

Dura Vermeer heeft volgens de gemeente na een openbare aanbesteding de beste inschrijving voor deze opdracht gedaan. Dat wil zeggen dat zij de beste kwaliteit leveren voor de meest gunstige prijs en dus de economisch meest voordelige inschrijving heeft ingediend.

Wethouder Ellen Mulder is erg tevreden over de keuze voor Dura Vermeer. ‘Wij zijn ervan overtuigd in Dura Vermeer een uitstekende partner te hebben gevonden voor deze opdracht. Zij leveren goede kwaliteit voor de beste prijs. Dura Vermeer zorgt er ook voor dat eventuele overlast voor aanwonenden en de aanliggende bedrijven tot een minimum beperkt wordt’.

De formele opdracht wordt deze week verstrekt. Naar verwachting starten de werkzaamheden in juni en zullen begin oktober worden opgeleverd. In oktober worden ten slotte de groenwerkzaamheden nog uitgevoerd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.