Aloys Seegers van Alfun Event & Catering uit Doesburg heeft voor het jaarlijkse Pleinfeest tijdens Doesburg Binnenste Buiten de populaire Vato Gonzalez & MC Tjen vastgelegd.

Vato Gonzalez & MC Tjen treden op vrijdag 14 juli vanaf 19.30 uur op tijdens Doesburg Binnenste Buiten. Ze zijn van eerste acts die vastgelegd zijn. Daags ervoor op 13 juli is er om 19.30 uur Doesburg Goes Foute Party 2017.

Björn Franken, beter bekend onder de naam Vato Gonzalez is een DJ / producer van de nieuwe generatie en de underdog rebel van de house. Op eigen kracht wist Vato in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl ‘Dirty House’ op de kaart te zetten.

Vanaf 10-jarige leeftijd heeft Vato al interesse in het produceren en mixen van muziek. Pas vanaf zijn 16e, toen er genoeg geld was voor draaitafels en vinyl, begon zijn carrière als DJ.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.