Ondernemers- en kenniskring Hanzegilde gaat op 22 mei ’s avonds op bezoek bij Heel Metaal in Doetinchem, het bedrijf van de Doesburgse ondernemers Elja en Hendrik Vels. Ondernemers die meewillen, kunnen zich hiervoor aanmelden.

Elja Vels, mede-eigenaar van Heel Metaal verzorgt om 19.30 uur een presentatie over het ontstaan en de groei van Heel Metaal. Ook is er een rondleiding door de organisatie verzorgd door Hendrik Vels, mede-eigenaar van Heel Metaal.

Er is vanzelfsprekend veel gelegenheid tot het stellen van vragen.
Na afloop is er een kleine netwerkborrel in de bedrijfskantine van Heel Metaal.

Heel Metaal BV is een flexibele toeleverancier van plaatwerk en buis. Hun up to date machinepark en hoogwaardig gekwalificeerd personeel staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. Ze hebben een grote verscheidenheid aan plaatmateriaal op voorraad, in vrijwel alle gangbare afmetingen en materiaalsoorten.

Heel Metaal begon jaren geleden in Doesburg maar groeide uit haar jasje en verkaste naar de Edisonstraat in Doetinchem.

Deelname aan het bezoek is gratis en aanmelden kan via info@hanze-gilde.nl. Aanmelden kan tot 18 mei. In overleg is het mogelijk om te carpoolen naar Doesburg. Vertrekpunt daarbij is het kantoor van Hanzegilde aan de Kerkstraat 15 in de Doesburgse binnenstad.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.