Helpportrait groot succes met 118 porttretfoto’s

Bijna 120 professionele photoshoots. Dat is het eindresultaat van de eerste Helpportrait in Doesburg. De fotoactie voor mensen die het verdienen om in de schijnwerpers te worden gezet is daarmee een groot succes geworden. Niets staat volgens de organisatie om volgend jaar weer een Helpportrait te houden.


Het fotoproject in Doesburg maakt deel uit van de wereldwijde actie, waarbij op 8 december op verschillende plaatsen in binnen en buitenland deze fotodag wordt gehouden. Het was voor het eerst dat Helpportrait in Doesburg werd gehouden.


Wethouder Willem Bouman opende om 10.00 uur Helpportrait in de kantine van speeltuin Kindervreugd. Hij maakte de eerste foto met het toestel van fotograaf Joost de Wolf, de initiatiefnemer van Helpportrait Doesburg. Totaal namen zes proffotografen uit Doesburg deel aan Helpportrait.


‘Vanaf de eerste minuut was het druk. Rond het middaguur was het even iets minder druk en aan het eind liep het weer storm. Het was een geweldige dag met louter vrolijke mensen. We hebben heel wat vrolijke gezichten op de foto gezet. Wat mij betreft houden we volgend jaar weer een Helpportrait in Doesburg’, aldus initiatiefnemer Joost de Wolf.


In het totaal 118 professionele portretfoto’s gemaakt. De foto’s werden direct uitgeprint en meegegeven. De geportretteerde mensen kregen koffie en koek aangeboden en genoten zichtbaar van de dag. Helpportrait Doesburg werd mede mogelijk gemaakt door tal van sponsors, te weten ZON Doesburg, Speeltuin Kindervreugd, Gemeente Doesburg, Alfun, Cameratools Apeldoorn, Betram Doesburg, Warenhuis Staarink, Boek & Buro Doesburg, Doesburg TV en DoesburgDirect.nl.

3 reacties

  1. Corinne Janssen

    Het was een fantastische dag! Prachtige sfeer, blije gezichten! Super dat er zoveel mensen belangeloos hebben meegewerkt!!!

  2. Marijke Schellekens

    Het was inderdaad een geweldige sfeervolle dag!! Fijn om er aan mee te hebben gedaan. Volgens mij kan het niet anders dan volgend jaar weer Helpportrait Doesburg!!!

  3. Richard Kok

    Leuke, energieke dag met alleen maar blije gezichten. De modellen waren in vorm en de fotografen haalden alles uit de kast. Een aanwinst voor de evenementenkalender van Doesburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑