Hessegracht volgend jaar weer aan start Avondvierdaagse

Bewoners van woonvorm de Hessegracht nemen volgend jaar weer deel aan de Avondvierdaagse van Doesburg. Dat hebben ze laten weten kort na het passeren van de finishlijn tijdens de laatste wandelavond. Veertien bewoners namen onder begeleiding van twintig vrijwilligers en familieleden deel aan het sportieve evenement.


Veelal als eerste kwamen ze door de straat. Genietend van de aandacht en vier dagen slingeren door de stad en het buitengebied. De belangstelling langs de route maakte grote indruk op de mindervalide deelnemers, zo laat Ria Snijders van de Hessegracht weten.


Vier avonden lang kwamen ze in de eerste linie voorbij. Direct na afloop van de laatste dag liet Snijders weten dat de Hessegracht volgend jaar beslist weer van de partij is. De meeste deelnemers van de Avondvierdaagse in Doesburg waren scholieren. De deelnemers van de Hessegracht maakten het deelnemersveld compleet.


Zie ook:
Bijzondere deelnemers Avondvierdaagse Doesburg

1 reactie

 1. Felix Hermanns

  Wat een SUPER mooi initiatief van alle mensen/vrijwilligers die hieraan meewerken.
  Prachtig om deze groep mensen mee te laten genieten van onze avondvierdaagse Doesburg.Vanuit de organisatie A4D hoop ik dan ook dat 2012 weer vertegenwoordigd is met deze prachtige groep vrijwilligers die hun familie/kennissen vier avonden voort duwen/begeleiden. Zet maar vast in de agenda A4D-Doesburg 2012, van 5 t/m 8 juni 2012.
  Nogmaals namens de organisatie CHAPOO!!!!!!!

  Sportief groetend,
  Felix Hermanns (A4D-Doesburg)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑