Het Arsenaal 1309 is een samenwerkingsverband aangegaan met Dutch Cuisine, een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot.

Dutch Cuisine ziet Nederlandse restaurants en chef-koks als belangrijke ambassadeurs om deze visie uit te dragen. Zij zijn immers degenen die de consument – hernieuwd – kennis kunnen laten maken met die duurzame, gezonde en smaakvolle keuken. En die bovendien de receptuur kunnen verspreiden en de verhalen achter de gerechten kunnen vertellen.

‘De visie van Ducht Cuisine is een visie die helemaal past bij Het Arsenaal 1309. Vol overtuiging hebben we de principes van Dutch Cuisine onderschreven. Want koken op duurzame en bewuste wijze, met zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten, en volgens het ‘no waste’ beginsel, is iets wat Het Arsenaal 1309 graag nastreeft’, aldus Mano Dijkman van Het Arsenaal 1309.

Het Arsenaal heeft Dutch Cuisine-gerechten op de kaart staan, waarbij duidelijk wordt waarom we met z’n allen trots mogen zijn op die unieke Nederlandse eetcultuur.

Wie belangstelling heeft voor de Dutch Cuisine-gerechten, wie wil weten waar ingrediënten vandaag komen, of wat het verhaal achter een gerecht is, kan er naar vragen bij Het Arsenaal 1309 in de Kloosterstraat 15 in Doesburg.

Lees ook:
Interview Mano Dijkman: Het Arsenaal gaat stapje verder met duurzaam ondernemen

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.