Hillenaar Optiek in de Kerkstaat bestaan 25 jaar. En wie jarig is, trakteert. Daarom zijn er tal van jubileumacties de komende tijd.

Wie een bril met Mystyle of Lifestyle multifocale brillenglazen kiest, krijgt 75 euro voordeel. Wie voor de digitale brillenglazen Sync III kiest, ontvangt 50 euro voordeel. Heb je genoeg aan enkelvoudige glazen? Dan scoor je 25 euro korting op de enkelvoudige glazen van Hoya.

Bovendien ontvang je bij iedere tweede bril één glas cadeau. Ook als het gaat om een zonnebril op sterkte, multimedia-bril of een bril met drive glazen.

‘Graag nodigen we u uit om ons 25-jarig jubileum te vieren. U profiteert van diverse voordelen en als kers op de taart ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe bril een gratis brillenshaker. Alle jubileumaanbiedingen zijn geldig tot 1 november 2019 en zolang de voorraad strekt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.