Hoogenkamp Schoenmode gaat begin volgend jaar dicht

Na ruim honderd jaar komt er een eind aan Hoogenkamp Schoenmode in de Kerkstraat in Doesburg. Eigenaar Sabine Hoogenkamp is zo succesvol met haar andere formule Mooi Ben Jij dat ze Hoogenkamp Schoenmode begin volgend jaar sluit. Mooi Ben Jij heeft een vestiging in Doesburg en opent ook in Doetinchem een zaak. Mooi Ben Jij in Doesburg neemt een assortiment damesschoenen op zodat klanten niet worden teleurgesteld.


‘Het nieuwe concept gaat zo ontzettend goed. We vinden het tijd om een volgende fase in te gaan en dat houdt in een tweede zaak. Die komt in Doetinchem in het pand waar voorheen de Vergane Glorie in zat. Mijn nieuwe winkel is een nieuwe uitdaging waarin ik mij ei kwijt kan’, aldus Hoogenkamp.


De sluiting van Hoogenkamp Schoenmode is geen gemakkelijke beslissing geweest. ‘We hebben een vaste klantenkring opgebouwd en na 102 jaar in het pand te hebben gezeten komt er een einde aan. Maar Mooi Ben Jij loopt erg goed en daar verkopen we ook schoenen. Mooi Ben Jij is een totaalbeleving en dat concept heeft een langere houdbaarheid dan sec schoenen verkopen’.


Begin volgend jaar gaat de deur dicht. Momenteel is er opheffingsverkoop met fikse kortingen die kunnen oplopen tot wel 60 procent. Wat er met het pand gaat gebeuren is nog niet bekend. Het is in eigendom van Hoogenkamp. Het pand beschikt ook over een horecavergunning. Sabine Hoogenkamp blijft aan als voorzitter van de Stichting Stadsmanagement Doesburg.

3 reacties

 1. Peter

  Mooi ben jij??
  Waar moeten de heren nu hun schoenen gaan kopen? Buiten Doesburg? Mooi is dat! Mooi niet!

 2. piet

  gratis reclame mooi is dat

 3. Wouter Teerink

  Only For Men verkoopt ook schoenen voor heren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑