Hotel Doesburg doet mee aan de spaaractie van Albert Heijn. Wie zegels bij AH spaart, kan deze via een speciale website verzilveren in het restaurant van Hotel Doesburg.

 

De actie loopt van maandag 11 augustus tot en met 14 september. De restaurantspaaractie wordt georganiseerd door recensiesite IENS en Albert Heijn. Deelnemers kunnen sparen voor een gratis 3-gangenmenu. Bij elke €10,- aan boodschappen, bij een deelnemende Albert Heijn, ontvang je een zegel. Bij tien zegels is de spaarkaart vol.

 

Bij een volle spaarkaart ontvang je bij één van de deelnemende restaurants een tweede 3-gangen menu gratis. Deze actie geldt alleen wanneer bij één van de deelnemende restaurants een online reservering via www.restaurantspaaractie.nl wordt gemaakt.

 

De spaarkaart is alleen geldig bij een deelnemend restaurant in de regio die vermeld staat op de spaarkaart van de deelnemer. De zegels zijn niet persoonsgebonden en kunnen dus tussen personen overgedragen worden.

 

Reserveren kan enkel online via www.restaurantspaaractie.nl bij een deelnemend restaurant de regio. Reserveringen, anders dan online, zijn niet geldig. De getoonde beschikbaarheid is op basis van, door restaurants, vrijgegeven couverts voor deze actie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleent.