In jongerencentrum 0313 wordt vanaf januari 2016 huiswerkbegeleiding aangeboden. Dit gebeurt in samenwerking met Miffa en is tot stand gekomen tijdens Beursvloer Doesburg.

Op maandag 2 november 2015 werd de Beursvloer weer georganiseerd, door Cambio. Er zijn weer allerlei mooie en leuke matches gemaakt door bedrijven en organisaties in Doesburg. Ook 0313 Doesburg (jongerencentrum) deed hier weer aan mee en heeft goede matches kunnen maken, waaronder met het bedrijf Miffa van Ingrid van der Winden.

Er werd al enige tijd gesproken over huiswerkbegeleiding in 0313, door vrijwilligster Sanne. Zij wil dit graag opzetten om jongeren verder te kunnen helpen in het onderwijs. Maar waar moet je beginnen? En waar moet je opletten als je huiswerkbegeleiding wilt geven?

De match met Miffa op de Beursvloer kwam als geroepen. Want Miffa is hierin gespecialiseerd (Miffa is een praktijk voor Remedial Teaching) en zag de waarde van dit concept.

Het eerste contact tussen Vrijwilligster Sanne en Ingrid (eigenaresse van Miffa) is gelegd en er zijn leuke ideeën opgedaan. Zo Leuk, dat we in januari 2016 willen gaan starten met huiswerkbegeleiding in samenwerking met Miffa, in 0313 Doesburg.

Studeer jij vmbo of havo? Vind jij leren lastig en lijkt het je leuk om hier begeleiding in te krijgen? Kom dan naar de startbijeenkomst van dinsdag 5 januari 19:00 uur in 0313 Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgHotel Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.