Humanitas wil frisse start met gespreksgroepen voor 60+

Humanitas in Doesburg wil gespreksgroepen houden waarin zingeving en inspiratie voor senioren aan de orde komen. Door omstandigheden is de klad er een beetje ingekomen, maar wil de organisatie nu met een frisse start de gesprekken oppakken. Het gaat om bijeenkomsten voor 60+ op elke eerste dinsdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in de Buurtacademie in Doesburg.

 

Heeft u ook de behoefte om af en toe een gesprek te voeren met enige diepgang? Humanitas biedt daarvoor de gelegenheid in gespreksgroepen ‘Zingeving en inspiratie’.

 

Het kan daarbij gaan om levensthema’s als de zin en betekenis van vriendschap, of het vraagstuk armoede en rijkdom. Maar bijvoorbeeld ook over de rol die kunst, sport, vakantie of een verzameling in iemands leven speelt of speelde. Ook onderwerpen die u zelf in wilt brengen zijn van harte welkom.

 

Belangstellende 60+ers zijn van harte welkom om met elkaar in gesprek te gaan.

 

  • Waar:in de ruimte van Buurtacademie Doesburg, de Linie 4 in Doesburg
  • Wanneer: iedere eerste dinsdag van de maand van 14.00-15.30 uur. De eerstvolgende keer is dus 4 juni. In augustus is er geen gespreksgroep.

 

Humanitas biedt u deze gelegenheid aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel betaalt u voor het gebruik van koffie of thee. Gespreksgroepbegeleider is Eef Baakman

1 reactie

  1. anke mulder

    Beste mensen van de organisatie van de werkgroep. Ikzelf ben betrokken bij enkele groepen met de opzet die wij vanuit Humanitas Noord noemen” Verhalen (door) vertellen.” waarbij we dergelijke gespreksgroepen in verzorgingshuizen organiseren. Ik zou het leuk vinden als wij eens uit kunnen wisselen wat jullie ervaringen zijn en welke thema’s jullie bespreken en wat succesfactoren zijn. Jullie kunnen me mailen op gemeld e-mailadres. En anders via het Districtskantoor in Groningen. (050-3120633) Hartelijke groet Anke Mulder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑