Gemeente Doesburg houdt in samenwerking met de Stichting Veiligheid & Preventie en de Wijkraad Noordelijk Molenveld een informatieavond over de aanpak van woninginbraken in de wijken Noordelijk en Zuidelijk Molenveld. Bewoners uit deze wijken zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De informatieavond vindt plaats op dinsdag 17 februari in Woonzorgcentrum IJsselzicht. Het begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

 

De organisatie heeft een ‘ervaringsdeskundige’ in de persoon van Evert Jansen uitgenodigd die door de wijken loopt en kijkt waar hij als ex-inbreker zijn slag had kunnen slaan. Het resultaat laat hij met een interessante en ogen-openende presentatie zien. U komt er achter hoe gemakkelijk het vaak is om een huis binnen te komen, ook in uw wijk. Ook geeft hij waardevolle tips om inbrekers buiten uw deur te houden.

 

Er is plaats voor een maximum aantal belangstellenden. Opgeven is daarom noodzakelijk en kunt u doen via: info@doesburg.nl of via het algemene nummer: 0313-481313. Wij verzoeken u in het onderwerp het volgende te vermelden: ‘informatieavond woninginbraken’. Graag uw naam, adres en telefoonnummer bij opgave. De avond is van 20.00 tot 22.00 uur in Woonzorgcentrum IJsselzicht, Van Brakellaan 54 in Doesburg. U bent welkom vanaf 19.45 uur.