Belangstellenden van de invulling van de hoge linie in Doesburg kunnen zich op 22 maart laten bijpraten. Dan vindt er een informatieavond plaats waarbij gesproken wordt over onder andere de kunstinvulling van Andy Goldsworthy, de infrastructuur en de uitkijktoren.

Over de exacte locatie en het tijdstip van de informatieavond volgt nog informatie, zo laat de gemeente weten. Wel meldt de gemeente dat er een informatieavond komt en dat er aandacht wordt besteed aan een aantal ontwikkelingen.

Denk hierbij aan de uitkijktoren, de fietsstraat, de parkeervoorziening, de verlichte tunnel, het toekomstig kunstwerk van Andy Goldsworthy en de verbetering van de Verhuellweg.

In 2014 is het structuurplan voor het project ‘Beleef de Linies van Doesburg’ vastgesteld. Een van de projecten uit dit plan is het verbeteren van de voet- en fietsverbinding naar het centrum van de stad. De invulling van de hoge linie valt onder het project ‘Beleef de Linies van Doesburg’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.