Informatieavond over toekomst Hanzehuys

Er komt een informatieavond over de toekomst van het Hanzehuys in Doesburg. Op 27 juni is er exclusief voor leden van het ondernemershuis een bijeenkomst waarin de stand van zaken rondom het geplaagde Hanzehuys wordt gemeld.


Dat laat een van de initiatiefnemers van het Hanzehuys, Harko Sterk, weten. Op 27 juni wil Sterk in gesprek met de inmiddels 35 leden van het Hanzehuys om te praten over de huidige stand van zaken, over de ambities en de toekomst van het Hanzehuys.


Het Hanzehuys kampt met financiële problemen. Nog geen drie maanden na de officiële opening haalde de meubelleverancier de designmeubelen terug waardoor er niet of nauwelijks meer gewerkt kan worden in het ondernemershuis.


Op de website laat het Hanzehuys weten gesprekken te voeren met de bank en leveranciers om te kijken hoe verder kan worden gegaan in de toekomst. Daarnaast spreekt het de hoop uit op korte termijn met goed nieuws te komen. Mogelijk horen de leden op 27 juni hier mee over.

1 reactie

  1. jelle Koning

    Inmiddels hebben de leden unaniem besloten om voortzetting na te streven en is een “kopgroep” van 6 leden geformeerd die deze zomer gebruiken om de vorm waarin en de manier waarop uit te werken. Scoop voor DoesburgDirect: op 22 augustus wordt de volgende ledenbijeenkomst belegd om deze uitwerking te presenteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑