Informatiemiddag over veranderingen in de Wmo

Op 11 december wordt voor iedereen die zorgt voor een ander en woonachtig is in de gemeente Doesburg een informatiemiddag gehouden over de veranderingen in de Wmo vanaf 2015. De bijeenkomst wordt van 14.00 tot 16.00 uur gehouden in het Atrium van de St. Martinuskerk aan de Juliana van Stolberglaan 3 in Doesburg. De organisatie is in handen van VIT-hulp bij mantelzorg, Caleidoz en de casemanagers dementie Doesburg.

 

Zorgt u voor iemand uit uw directe omgeving, een familielid, vriend of buur, die chronisch ziek, dementerend of gehandicapt is, dan heeft of krijgt u wellicht te maken met de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). In januari 2015 wijzigt de Wmo en ook voor mantelzorgers kan dit gevolgen hebben.

 

Deze middag informeert beleidsadviseur van de gemeente Doesburg, Harold Dolleman, u over de veranderingen in de Wmo per 2015. Tevens zal hij met u in gesprek gaan en kunt u uw vragen stellen. Het gesprek wordt geleid door Alphons Ensink.

 

De toegang is gratis en de koffie en thee staan voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij VIT tel. (0544) 82 00 00 of Caleidoz tel. (0313) 82 00 30.

1 reactie

  1. Frans Schilderman

    Gezien de veranderingen bij de zorgverzekeraars,meer premie betalen en minder verzekerd,kan het allemaal alleen maar slechter worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑