Wie zondagmiddag 25 februari wil genieten van de Italiaanse keuken, kan aanschuiven bij Brasserie Het Zesde Zintuig voor een speciale lunch. Dan staat namelijk Italië centraal.

Vanaf dit jaar houdt Het Zesde Zintuig op elke laatste zondag van de maand een specialiteitenmiddag. Zondagmiddag 25 februari staat in het teken van Italië. Op het lunchmenu staan dan een drietal typisch Italiaanse gerechten.

Als afsluiter heeft Het Zesde Zintuig een lekkere Italiaanse verrassing. Ter introductie wordt dit lunchmenu aangeboden voor slechts 22,50 euro per persoon. Dit is inclusief tapbier, frisdrank, wijn, koffie en thee.

Het lunchmenu is van 13.00 tot 15.00 beschikbaar. Reserveren vooraf kan via info@hetzesdezintuig-doesburg.nl of door te bellen naar 0313-476649.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.