Restaurant De Liefde in Doesburg is bij uitstek de plaats voor een romantisch diner op Valentijnsdag. Op woensdag 14 februari staat er een bijzonder Valentijnsmenu op het programma.

De Liefde serveert dan een speciaal 4-gangen keuzemenu inclusief een amuse. Dit menu is zoveel mogelijk gebaseerd op rode tinten, de kleuren van de liefde. De prijs voor dit menu bedraagt 45 euro per persoon.

Het Valentijnsmenu bestaat uit een voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Enkele gerechten waaruit gekozen kan worden zijn een tartaatje van rivierkreeftjes met peterseliedressing, een bouillon met groentehartjes en omelet, een kalkoenoester gevuld met pesto omgeven door dadelsaus en een chocolade fondue als dessert.

Restaurant De Liefde ligt op een van de meest romantische plekjes van de binnenstad. Het restaurant aan de Philip Gastelaarsstraat wordt gerund door gastheer Yoreck van de Brink, wijnadviseur Ben van de Brink en chef-kok Margreet Deen.

Het restaurant ademt de liefde met een romantische sfeer. Het is niet zo gek dat in het restaurant al enkele malen een huwelijksaanzoek is gedaan.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.