Edelsmederij Tobias komt met een leuke Valentijnsactie. Wie het sieraad van de maand koopt, deze maand is dat een Valentijnshart, mag de naam van zijn of haar geliefde er gratis in laten graveren.

Woensdag 14 februari is het Valentijndsdag, de dag van de liefde. Edelsmederij Tobias in de Kerkstraat speelt hier op in door een Valentijnshart aan te bieden.

Dit product is tevens uitgeroepen tot sieraad van de maand. Bij aankoop van dit sieraard wordt de naam van de geliefde er gratis in gegraveerd. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te laten maken.

Verder meldt Tobias dat Bering uitgroepen is tot horloge van de maand. Dit dameshorloge met een glanzende stalen kast met een blauwe wijzerplaat en blauwe Milanese band is een lust voor het oog.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.