Xycleservice houdt op zondag 24 september 2017 weer de jaarlijkse Mosterdtocht. De familiefietstocht heeft een afstand van zo’n 35 kilometer en start tussen 11.00 en 13.00 uur bij Xycleservice aan de Leigraafseweg in Doesburg.

De fietstocht kent een recreatief karakter. Onderweg zijn er diverse rustpunten. Deelnemers fietsen door de omgeving en eindigen weer in Doesburg. Deelname aan de fietstocht is gratis.

De route wordt door middel van pijlen aangegeven en voor eventuele fietspech onderweg zijn er servicewagens beschikbaar. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Dat kan via info@xycleservice.nl, per telefoon: 0313-412727 of door de winkel in te lopen aan de Leigraafseweg 33F.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.