De basisschoolleerlingen uit Doesburg zijn van harte welkom in Filmhuis Doesburg waar op 20 augustus om 16.00 uur de film Aladdin gratis wordt vertoond. De film duurt ruim twee uur en aanmelden vooraf is noodzakelijk.

De film voor kinderen vanaf 9 jaar is in het Engels en wordt ondertiteld. Reserveren is verplicht en kan via www.sjorssportief.nl of door een appje met vermelding van je leeftijd te sturen naar 06-14413957.

Het initiatief komt van jeugdwerker Pascal Derksen, die meer activiteiten organiseert voor basisschoolleerlingen. Filmhuis Doesburg is gevestigd in Het Arsenaal.

De film Aladdin dateert uit 2019 en Will Smith speelt een van de hoofdrollen. Het verhaal gaat over een straatschoffie, Aladdin genaamd, die steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan, die verder geen andere kinderen heeft.

Aladdin is bang dat haar iets overkomt. Vervolgens vindt Aladdin een magische lamp, waaruit een geest verschijnt, die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China