Kinderfilmhuis De Teil in Het Arsenaal in Doesburg draait zaterdag 6 januari de kinderfilm ‘Shaun het schaap’. De film begint om 14.00 uur.

Shaun mag dan wel een schaap zijn, maar hij is zeker geen kuddedier. Shaun is de leider van een bende gekke schapen, die hem blindelings volgt in negen superleuke avonturen waardoor de -anders zo rustige- boerderij regelmatig verandert in een beestenboel.

De arme herdershond Bitzer loopt steeds achter de feiten aan en doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de boer de fratsen van de schapen opmerkt.

De animatiefilm is zonder gesproken tekst en bestaat uit 9 korte filmpjes. Entree bedraagt 3,50 euro en na afloop is er iets lekkers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.